Met als achtergrond een brede financiële kennis neemt NDB al uw administratieve zaken graag van u over. Dit bespaart u niet alleen tijd, u behaalt er vaak ook financieel voordeel mee. Voor ondernemers geldt dat ze vaak prima op de hoogte zijn van zaken binnen hun eigen vakgebied, terwijl regelingen op financieel gebied door gebrek aan kennis of tijd blijven liggen. Een goede administrateur kijkt en regelt in uw voordeel. En dit geldt natuurlijk ook voor particulieren!
Kijk bij onze ‘Diensten’ welke administratieve diensten wij voor u kunnen uitvoeren.

Startenenzo.nl

Om de zelfstandig ondernemer een nog breder scala aan diensten te kunnen bieden, hebben wij Startenenzo ontwikkeld: een portal waar de beginnende zelfstandig ondernemer alle zaken vindt die hij nodig heeft om met zijn bedrijf te starten. Alle basisdiensten onder één dak, tegen concurrerende tarieven. Kijk op www.startenenzo.nl

Marc Dohmen en Erik Nomden

Achter NDB Finance en Startenenzo staan twee creatieve ondernemers, Marc Dohmen en Erik Nomden. Beiden hebben een achtergrond in sales, communicatie, creatieve vormgeving en finance, die zij hebben opgedaan binnen de financiële sector en de zakelijke en particuliere dienstverlening.